Looking For Anything Specific?

Ευβοια Ροβιεσ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΡΟΒΙΕΣ, ΔΙΑΜΟΝΗ ΡΟΒΙΕΣ, ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ... / Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στην εύβοια καθώς η καταστροφική πυρκαγιά καίει σπίτια στις ροβιές.

Ευβοια Ροβιεσ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΡΟΒΙΕΣ, ΔΙΑΜΟΝΗ ΡΟΒΙΕΣ, ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ... / Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στην εύβοια καθώς η καταστροφική πυρκαγιά καίει σπίτια στις ροβιές.. Πώς ο καπνός από τις πυρκαγιές «κατάπιε» αττική και εύβοια. Ο στράτος λειβαδίτης, προσπάθησε και βοήθησε να μεταφερθούν πολλοί άνθρωποι από τις ροβιές σε ασφαλές μέρος. Συγκεκριμένα, πριν από λίγο δόθηκε εντολή από. Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας. Μιλώντας νωρίτερα για την εύβοια, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας νίκος χαρδαλιάς επισήμανε ότι.

Σύμφωνα με το λιμενικό, 85 άτομα απεγκλωβίστηκαν από την παραλία στις ροβιές με ασφάλεια από 5 πλωτά του. Στις ροβιές βρίσκονται τα ενοικιαζόμενα δωμάτια σίλλελης που προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μια όμορφη και απολαυστική διαμονή. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο, σε δασική έκταση στην περιοχή ροβιές ευβοίας. Πώς ο καπνός από τις πυρκαγιές «κατάπιε» αττική και εύβοια. Η πρόσβαση του γίνεται από το λιμάνι αιδηψού που συνδέει το νησί με την κεντρική και βόρεια ελλάδα και από το λιμάνι ερέτριας.

Holiday.gr - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ AVANTIS ΡΟΒΙΕΣ
Holiday.gr - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ AVANTIS ΡΟΒΙΕΣ from www.holiday.gr
Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας. Η φωτιά στην εύβοια μαίνεται πάνω από 24 ώρες πια και μάλιστα με αμείωτο ρυθμό, την ώρα που εντολή εκκένωσης έχει δοθεί δείτε τις απίστευτες εικόνες του newsit.gr από τις ροβιές στην εύβοια. Η φωτιά στην εύβοια συνεχίζει να καίει για τρίτη μέρα. Ο στράτος λειβαδίτης, προσπάθησε και βοήθησε να μεταφερθούν πολλοί άνθρωποι από τις ροβιές σε ασφαλές μέρος. Σκάφη του λιμενικού έσπευσαν για να απομακρύνουν κατοίκους. Προσφορές ξενοδοχείων κατά τύπο ξενοδοχείου. Ενεργοποιήθηκε και το 112, καθώς εστάλη μήνυμα σε όσους βρίσκονται στις κεχριές ευβοίας να εκκενώσουν προς μαντούδι. Η προσοχή στραμμένη στο μέτωπο του δρυμώνα.

Ενοικιαζομενα δωματια golden sun στισ ροβιεσ ευβοιασ για φθηνεσ και ποιοτικεσ διακοπεσ.τηλ.6976855508 www.goldensunrooms.gr.

Οι ροβιές στην εύβοια είναι ενα πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό στην βόρεια εύβοια σε λίγη απόσταση απο την λίμνη ευβοίας. Ο φλόγες έφτασαν έξω από τις πόρτες της μονής του οσίου δαυΐδ. Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στην εύβοια καθώς η καταστροφική πυρκαγιά καίει σπίτια στις ροβιές. Η φωτιά στην εύβοια μαίνεται πάνω από 24 ώρες πια και μάλιστα με αμείωτο ρυθμό, την ώρα που εντολή εκκένωσης έχει δοθεί δείτε τις απίστευτες εικόνες του newsit.gr από τις ροβιές στην εύβοια. Η πρόσβαση του γίνεται από το λιμάνι αιδηψού που συνδέει το νησί με την κεντρική και βόρεια ελλάδα και από το λιμάνι ερέτριας. Είναι πολύ επικίνδυνο να μπει στις ροβιές. Η προσοχή στραμμένη στο μέτωπο του δρυμώνα. Προσφορές ξενοδοχείων κατά τύπο ξενοδοχείου. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο, σε δασική έκταση στην περιοχή ροβιές ευβοίας. Συγκεκριμένα, πριν από λίγο δόθηκε εντολή από. Σύμφωνα με το λιμενικό, 85 άτομα απεγκλωβίστηκαν από την παραλία στις ροβιές με ασφάλεια από 5 πλωτά του. Η φωτιά στην εύβοια συνεχίζει να καίει για τρίτη μέρα. Σημειώνεται πως στην εύβοια επιχειρούν οι κάτοικοι από τις ροβιές που έχουν απομακρυνθεί από τις οικίες του, απαιτούν να επιστρέψουν.

Οι ροβιές στην εύβοια είναι ενα πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό στην βόρεια εύβοια σε λίγη απόσταση απο την λίμνη ευβοίας. Δύο χωριά στην εύβοια απειλήθηκαν από τη φωτιά κατά τη διάρκεια της νύχτας και οι αρχές προχώρησαν στην εκκένωσή τους, όπως είπε ο αντιπεριφερειάρχης στερεάς ελλάδας γ. Συγκλονιστικές εικόνες, οι κάτοικοι απομακρύνονται από τα χωριά τους με τις καμπάνες να χτυπούν. Σκάφη του λιμενικού έσπευσαν για να απομακρύνουν κατοίκους. Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας.

Holiday.gr - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ AVANTIS ΡΟΒΙΕΣ
Holiday.gr - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ AVANTIS ΡΟΒΙΕΣ from www.holiday.gr
Συγκεκριμένα, πριν από λίγο δόθηκε εντολή από. Συνολικά στη βόρεια εύβοια έχουν εκκενωθεί 13 χωριά. Σκάφη του λιμενικού έσπευσαν για να απομακρύνουν κατοίκους. Στις ροβιές βρίσκονται τα ενοικιαζόμενα δωμάτια σίλλελης που προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μια όμορφη και απολαυστική διαμονή. Μιλώντας νωρίτερα για την εύβοια, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας νίκος χαρδαλιάς επισήμανε ότι. Δύο χωριά στην εύβοια απειλήθηκαν από τη φωτιά κατά τη διάρκεια της νύχτας και οι αρχές προχώρησαν στην εκκένωσή τους, όπως είπε ο αντιπεριφερειάρχης στερεάς ελλάδας γ. Αρχική hot news φωτιές τωρα live: Ο φλόγες έφτασαν έξω από τις πόρτες της μονής του οσίου δαυΐδ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στα ανατολικά μέτωπα στη βόρεια εύβοια, δηλαδή αυτά που απειλούν τα χωριά δάφνη, κουρκουλοί, σκεπαστή και κεχριές.

Συνολικά στη βόρεια εύβοια έχουν εκκενωθεί 13 χωριά. Δύο χωριά στην εύβοια απειλήθηκαν από τη φωτιά κατά τη διάρκεια της νύχτας και οι αρχές προχώρησαν στην εκκένωσή τους, όπως είπε ο αντιπεριφερειάρχης στερεάς ελλάδας γ. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμων από την παραλία στις ροβιές με σκάφη του λιμενικού. 10:18 μμ, δευτέρα 02 αυγ 2021 10:18 μμ, 02 αυγ 2021. Οι ροβιές στην εύβοια είναι ενα πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό στην βόρεια εύβοια σε λίγη απόσταση απο την λίμνη ευβοίας. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στα ανατολικά μέτωπα στη βόρεια εύβοια, δηλαδή αυτά που απειλούν τα χωριά δάφνη, κουρκουλοί, σκεπαστή και κεχριές. Η φωτιά στην εύβοια μαίνεται πάνω από 24 ώρες πια και μάλιστα με αμείωτο ρυθμό, την ώρα που εντολή εκκένωσης έχει δοθεί δείτε τις απίστευτες εικόνες του newsit.gr από τις ροβιές στην εύβοια. Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας. Σημειώνεται πως στην εύβοια επιχειρούν οι κάτοικοι από τις ροβιές που έχουν απομακρυνθεί από τις οικίες του, απαιτούν να επιστρέψουν. Μίλησε ζωντανά με τη γιαγιά της για να την πείσει να εκκενώσει το σπίτι (binteo). Ο φλόγες έφτασαν έξω από τις πόρτες της μονής του οσίου δαυΐδ. Προσφορές ξενοδοχείων κατά τύπο ξενοδοχείου. Η πρόσβαση του γίνεται από το λιμάνι αιδηψού που συνδέει το νησί με την κεντρική και βόρεια ελλάδα και από το λιμάνι ερέτριας.

Μίλησε ζωντανά με τη γιαγιά της για να την πείσει να εκκενώσει το σπίτι (binteo). Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στα ανατολικά μέτωπα στη βόρεια εύβοια, δηλαδή αυτά που απειλούν τα χωριά δάφνη, κουρκουλοί, σκεπαστή και κεχριές. Μιλώντας νωρίτερα για την εύβοια, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας νίκος χαρδαλιάς επισήμανε ότι. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμων από την παραλία στις ροβιές με σκάφη του λιμενικού. Οι ροβιές στην εύβοια είναι ενα πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό στην βόρεια εύβοια σε λίγη απόσταση απο την λίμνη ευβοίας.

ΟΙΚΟΠΕΔΟ 24.000 TM ΡΟΒΙΕΣ Β. ΕΥΒΟΙΑ - JK Property & Yachting
ΟΙΚΟΠΕΔΟ 24.000 TM ΡΟΒΙΕΣ Β. ΕΥΒΟΙΑ - JK Property & Yachting from www.jkproperty.gr
Σύμφωνα με το λιμενικό, 85 άτομα απεγκλωβίστηκαν από την παραλία στις ροβιές με ασφάλεια από 5 πλωτά του. Η φωτιά στην εύβοια μαίνεται πάνω από 24 ώρες πια και μάλιστα με αμείωτο ρυθμό, την ώρα που εντολή εκκένωσης έχει δοθεί δείτε τις απίστευτες εικόνες του newsit.gr από τις ροβιές στην εύβοια. Στο έλεος της φωτιάς η εύβοια: Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας. Είναι πολύ επικίνδυνο να μπει στις ροβιές. Εκτός από τις ροβιές η φωτιά καίει ανεξέλεγκτα στο χωριό κουρκουλοί και κατευθύνεται πλέον προς σκεπαστή, ενώ το άλλο μέτωπο σταμάτησε λίγο πριν το μοναστήρι του οσίου δαυΐδ. Πέρα από τις ροβιές, έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί καλαμούδι, παλαιοχώρι, δαμιά, ενώ και στο μοναστήρι του οσίου δαυίδ βρίσκονται λίγοι καλόγεροι, οι οποίοι επίσης θα απομακρυνθούν από το. 10:18 μμ, δευτέρα 02 αυγ 2021 10:18 μμ, 02 αυγ 2021.

Η φωτιά στην εύβοια μαίνεται πάνω από 24 ώρες πια και μάλιστα με αμείωτο ρυθμό, την ώρα που εντολή εκκένωσης έχει δοθεί δείτε τις απίστευτες εικόνες του newsit.gr από τις ροβιές στην εύβοια.

Πώς ο καπνός από τις πυρκαγιές «κατάπιε» αττική και εύβοια. Αρτοποιειο ροβιεσ ευβοια ζαχαροπλαστειο ροβιεσ ευβοια. Μίλησε ζωντανά με τη γιαγιά της για να την πείσει να εκκενώσει το σπίτι (binteo). Εφιαλτικές ώρες για τις ροβιές την ίδια ώρα σε εξελιξη βρίσκεται βρίσκεται η διαδικασία μεταφοράς εγκλωβισμένων πολιτών από τις ροβιές εύβοιας με σκάφη του λιμενικού. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμων από την παραλία στις ροβιές με σκάφη του λιμενικού. Σκάφη του λιμενικού έσπευσαν για να απομακρύνουν κατοίκους. Εκτός από τις ροβιές η φωτιά καίει ανεξέλεγκτα στο χωριό κουρκουλοί και κατευθύνεται πλέον προς σκεπαστή, ενώ το άλλο μέτωπο σταμάτησε λίγο πριν το μοναστήρι του οσίου δαυΐδ. Ο φλόγες έφτασαν έξω από τις πόρτες της μονής του οσίου δαυΐδ. Δύο χωριά στην εύβοια απειλήθηκαν από τη φωτιά κατά τη διάρκεια της νύχτας και οι αρχές προχώρησαν στην εκκένωσή τους, όπως είπε ο αντιπεριφερειάρχης στερεάς ελλάδας γ. Συγκεκριμένα, πριν από λίγο δόθηκε εντολή από. Οι ροβιές στην εύβοια είναι ενα πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό στην βόρεια εύβοια σε λίγη απόσταση απο την λίμνη ευβοίας. Σημειώνεται πως στην εύβοια επιχειρούν οι κάτοικοι από τις ροβιές που έχουν απομακρυνθεί από τις οικίες του, απαιτούν να επιστρέψουν. Μιλώντας νωρίτερα για την εύβοια, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας νίκος χαρδαλιάς επισήμανε ότι.

Posting Komentar

0 Komentar